Business Succes Award 2015

Branche winnaar 2015 in de Geografische ICT-branche!

Oordeel Nominatiecommissie:
Van Vliet GEO-ICT BV presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere sector, te weten die van Geografische ICT, of ruim vertaald: alle denkbare koppelingen tussen geografische data en andere ICT-systemen. Van Vliet biedt een breed scala aan diensten, en richt zich met name op de plaatselijke lagere overheden, en daarnaast op makelaars en archeologische bedrijven.

Van Vliet stelt zich op als een betrouwbare en flexibele partner, die meedenkt met zijn klanten om de beste resultaten te bewerkstelligen en die probeert om zijn klanten zo goed mogelijk te adviseren en zoveel mogelijk te ontzorgen.

SuccesAward

Innovatie is het sleutelwoord bij Van Vliet, want hij is continu bezig om zijn diensten verder te verbeteren en investeert volop in de modernste(ICT-)systemen. Met behulp van GIS (Geografische Informatie Systemen) en Van Vliets specialistische kennis is hij in staat tot het volledig in kaart brengen -in de meest uitgebreide zin des woords -van geografische en data omgevingen/systemen, zodat gebruikers/opdrachtgevers beleid kunnen baseren en maatregelen kunnen treffen op basis van de door van Vliet verstrekte informatie.

De Nominatiecommissie is van mening dat Van Vliet GEO-ICT BV op basis van die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar/vertegenwoordiger in de Geografische ICT-branche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *