Automatisering

Op het gebied van Automatisering kan er ondersteuning geboden worden op allerlei gebied.
Zowel in een bekabeld netwerk, als in een draadloos netwerk beschik ik over een uitgebreide kennis.

Vooral op het gebied van professionele draadloze netwerken heb ik een uitgebreide kennis opgedaan door het feit dat ik Den Horn een dergelijk netwerk heb opgericht en hierover de afgelopen 12 jaar het beheer heb gehad.
Hiermee kunnen afstanden tot 10 Km probleemloos worden overbrugt.

Hier is geheel in eigen beheer een 100 Mb draadloos netwerk opgericht, hiermee wordt 80% van de huishoudens in Den Horn en omstreken voorzien van een breedband internetverbinding.
Zelfs het internetsignaal wordt draadloos aangevoerd omdat het bekabelde internetsignaal bij ons Den Horn niet toereikend is om een hoge snelheid te kunnen bieden.
Daarnaast kan het draadloze netwerk als intranet worden gebruikt en kunnen gebruikers van dit netwerk supersnel in een super beveiligde omgeving onderling bestanden met elkaar uitwisselen.

Met de huidige techniek is het mogelijk om op hoog niveau gebruik te maken van alle gemakken die een breedband verbinding te bieden heeft.
Zo heeft nu al meer dan 50% van de gebruikers er voor gekozen om volledig via het internet te
telefoneren, deze techniek (VOIP) heeft met onze techniek geen problemen en mensen kunnen hierdoor in heel Nederland 7 dagen/ 24 uur per dag kosteloos bellen .

Ook geïnteresseerd, kijk dan voor meer informatie op www.overalbreedband.com

Met 50 deelnemers/gebruikers is overal in Nederland draadloos breedband realiseerbaar.